VVS

BD blik og VVS er din lokale VVS mand nær Århus. Vi har eksisteret siden marts 2008, og beskæftiger os inden for mange forskellige områder. I firmaet lever vi efter et sæt grundregler, der i bund og grund handler om vore kunders tilfredshed samt følgende motto; "kvalitet en æressag". Vi er nemlig først tilfredse, når vore kunder er det.
Som firma har vi hos BD blik stor fokus på fremtiden, og dermed også energirigtige løsninger. Du kan altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud!

Uanset om du skal i gang med det helt store nybyggeri, renovering eller lignende, så er vi her hos BD blik klar til at tilbyde vores service, viden og erfaring til at hjælpe dig.
Som tidligere nævnt har vi stor fokus på energirigtige løsninger, hvilket betyder at der kan være store besparelser i vente ude i fremtiden. Skifter du for eksempel dit gamle oliefyr ud med et nyt varmeanlæg kan du spare penge på din varmeregning. Vores kompetente medarbejdere vil naturligvis være klar med faglig viden om hvilket varmeanlæg, der passer bedst til dine behov, uanset om der skulle være tale om jordvarme, luft til vand eller solvarme anlæg.

Vi kan naturligvis også klare alle de mindre opgaver og vedligeholdelse som et hus nu kræver - og dette er naturligvis uanset om der er tale om gulvvarme, servicearbejde, reparationsarbejde, vandskader eller lignende. Dog skal du vide at når du vælger at få udført arbejde af BD blik og VVS, så behandler vi alle opgaver med lige stor ildhu, koncentration og professionalisme - uanset størrelse. Derudover gør vi en dyd ud af at overholde alle vores aftaler, og dermed overlevere produktet til tiden.
Desuden rydder vi altid op efter os selv inden vi forlader et job.